Een nieuw begin

Met knikkende knieën en met een hoger hartritme maar met zoveel goesting is de website gisteren online gegaan. De droom die ik al zolang koesterde begint meer en meer vorm te krijgen. De praktijkruimte staat helemaal in de gyproc, klaar om geverfd en behangen te worden. De inrichting zit al helemaal goed in mijn hoofd 🙂 Nog even wachten tot ook dat tot stand komt. En dan kan ik eindelijk beginnen aan hetgeen ik zo graag wil doen: kinderen en jongeren helpen om die fonkels terug in hun ogen te krijgen. Kinderen en jongeren die het even wat moeilijk hebben, een tekort aan zelfvertrouwen, faalangst of hooggevoelig zijn terug in hun kracht zetten zodat ze verder kunnen. Maar ook leerkrachten en andere professionals helpen zodat zij hun kennis kunnen doorgeven aan de kinderen waarmee ze werken. Zodat de cirkel rond is. We gaan ervoor 🙂

Geef een reactie